بلاگ

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس

امروزه در بسیاری از شرکت‌ ها و سازمان‌ های اداری جهت تفکیک فضای داخلی، از دیوار های کاذبی تحت عنوان پارتیشن اداری استفاده می شود. پارتیشن‌ ها دیوار های کاذبی هستند که از متریال هایی چون چوب، ام دی اف، شیشه و آلومینیوم ساخته‌ شده و در طرح‌ ها و جداره‌ های متفاوتی اجرا می ‌شوند. وظیفه اصلی پارتیشن‌ ها، بخش‌ بندی محیط داخلی و ایجاد فضای شخصی است.

به‌ طور کلی پارتیشن‌ ها در۲ نوع پارتیشن مناسب منازل و پارتیشن مناسب ادارات تقسیم‌ بندی می ‌شوند که پارتیشن‌ های اداری نیز خود در انواع گوناگونی در بازار موجود هستند. از انواع پرکاربرد پارتیشن‌ های اداری می‌توان به پارتیشن‌ های فریم لس و پارتیشن‌ های فریم دار اشاره کرد.

در ادامه این مطلب برآنیم تا به مقایسه پارتیشن‌ فریم لس و فریم دار پرداخته و تفاوت‌ های آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. برای مقایسه این ۲ نوع پارتیشن اداری بهتر است که ابتدا با هر یک از آن ها به‌ صورت مجزا آشنا شده و سپس به بررسی تفاوت‌ های موجود بپردازیم. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

پارتیشن فریم دار چیست؟ 

پارتیشن‌ های فریم دار جزء پارتیشن‌ های شیشه ای اداری هستند و این پارتیشن‌ ها دارای قاب و فریم در اطراف خود می باشند. در واقع طراحی این پارتیشن‌ های اداری به‌ گونه ‌ای است که در دور آن از یک قاب و فریم بسیار ضخیم استفاده شده و در وسط قاب شیشه ‌ای بسیار مستحکم به کار برده می ‌شود. پارتیشن‌ های شیشه ای فریم دار به‌ طور عمده در سبک‌ های کلاسیک استفاده‌ شده و اگر قصد دارید که فضایی مدرن در اداره خود داشته باشید، بهتر است که از پارتیشن‌ های فریم لس جهت تفکیک سازی محیط داخلی اداره خود استفاده نمایید.

پارتیشن‌ های فریم دار عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و صوت بوده و در سازمان‌ های اداری از آن برای تفکیک فضای جلسات و کنفرانس‌ ها استفاده می ‌شود. شیشه ای که در پارتیشن‌ های فریم دار به کار می ‌رود، می ‌تواند از نوع تک‌ جداره و دو جداره بوده و آن را می ‌توانید در ابعاد متفاوتی سفارش داده و اجرا نمایید.

پارتیشن فریم لس چیست؟ 

یکی از پرکاربردترین پارتیشن‌ های اداری، پارتیشن‌ های فریم لس هستند. بسیاری بر این باورند که پارتیشن فریم لس هیچگونه قابی در اطراف خود نداشته و به همین دلیل این جداکننده ها به عنوان پارتیشن‌ های بدون فریم نیز شناخته شده اند.

اما در واقعیت اینطور نبوده و پارتیشن‌ های فریم لس نیز دارای قابی در اطراف خود هستند که این قاب به‌ قدری نازک است که قابل دید نبوده و به‌ همین جهت به آن ها پارتیشن ‌های فریم لس گفته می ‌شود. پارتیشن‌ های فریم لس نیز به‌ صورت تک‌ جداره و دو جداره ساخته می ‌شوند و بسیار مناسب برای سبک‌ های مدرن می ‌باشند.

اگر قصد دارید که دکوراسیون و طراحی داخلی اداره و دفتر خود را به سبک مدرن طراحی نمایید، می ‌توانید از انواع پارتیشن فریم لس جهت تفکیک سازی استفاده کنید.

تفاوت های پارتیشن فریم دار و فریم لس

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس از جهات گوناگونی قابل انجام است، از جمله:

  • مقاومت

مقاومت و استحکام پارتیشن‌ های فریم دار به دلیل قاب اطراف این پارتیشن‌ ها نسبت‌ به پارتیشن‌ های فریم لس بسیار بیشتر است و مناسب برای مکان‌ هایی است که دارای رفت‌وآمد و تردد بسیار زیاد هستند. در واقع بهتر است که از پارتیشن‌ های فریم لس در فضای اداری کم تردد به دلیل مقاومت کم آن ها نسبت‌ به صدمات بیرونی استفاده کرده و از پارتیشن‌ های فریم دار می‌توان در انواع ادارات استفاده نمود.

  • صرفه ‌جویی در مصرف انرژی

استفاده از شیشه‌ های دوجداره در پارتیشن‌ های فریم دار، سبب می‌ شود که این پارتیشن‌ ها از هدر رفت دمای محیط داخلی جلوگیری کرده و در مصرف انرژی صرفه‌ جویی ‌شود. البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که پارتیشن‌ های فریم لس نیز می ‌توانند از شیشه‌ های دوجداره ساخته‌ شده و از هدر رفت انرژی جلوگیری کنند.

  • سبک دکوراسیون

پارتیشن‌ های فریم دار به دلیل وجود فریم و قاب در آن ها، در سبک‌ های کلاسیک برای تقسیم‌ بندی فضای داخلی ادارات استفاده‌ شده ولی بالعکس پارتیشن‌ های فریم لس، در سبک‌ های مدرن و نوین در محیط داخلی ادارات به کار برده می ‌شوند.

  • میزان اشغال فضا

پارتیشن‌ های فریم لس به دلیل قاب بسیار نازک خود نسبت‌ به پارتیشن‌ های فریم دار فضای کمتری را اشغال کرده و مناسب برای فضا هایی با متراژ کوچک هستند.

  • قیمت

در پارتیشن‌ های فریم دار، در فریم آن ها از فلزاتی چون آلومینیوم استفاده‌ شده که به دلیل استفاده از این فلزات، دارای قیمت بیشتری نسبت‌ به پارتیشن‌ های فریم لس هستند.

  • زیبایی

به‌ طور کلی پارتیشن‌ های فریم لس برای تفکیک سازی محیط داخلی ادارات و شرکت‌ ها بسیار مدرن‌تر، جدیدتر و زیباتر بوده و نمای داخلی را شیک‌تر جلوه می‌ کنند. اما به این نکته نیز باید توجه داشت که انتخاب پارتیشن فریم لس یا پارتیشن فریم دار کاملاً سلیقه‌ای بوده و مطابق با نوع دکوراسیون داخلی ادارات انتخاب می ‌شوند.

  • مدت زمان ساخت

در پارتیشن‌ های فریم دار به دلیل استفاده از فریم، مدت زمان ساخت و اجرای آن بسیار طولانی‌ تر از پارتیشن‌ های فریم لس می ‌باشد.

  • تنوع

پارتیشن‌ های فریم دار به علت قاب‌ های متفاوت خود دارای تنوع بسیار بیشتری نسبت‌ به پارتیشن‌ های فریم لس بوده و محدودیت انتخاب در پارتیشن‌ های فریم دار نسبت‌ به پارتیشن‌ های فریم لس بسیار کمتر است.

  • ظرافت

پارتیشن شیشه ‌ای فریم لس به دلیل داشتن قاب بسیار نازک در اطراف خود نسبت‌ به پارتیشن فریم دار دارای ظرافت بسیار بیشتری بوده و در مقابل بسیار آسیب‌ پذیرتر از پارتیشن فریم دار است. بنابراین با توجه به مقاومت پایین پارتیشن‌ های فریم لس و ظرافت بالای آن ها، از این پارتیشن‌ ها در فضای داخلی اداراتی که پر رفت‌وآمد نبوده و خطر آسیب به این پارتیشن‌ ها کمتر است، استفاده شود.

  • عایق صدا

به‌ طور عمده در پارتیشن‌ های فریم دار از دو شیشه استفاده‌ شده و به‌ همین علت نیز عایق بسیار مناسبی برای صدا در محیط داخلی ادارات هستند. در پارتیشن‌ های فریم لس می ‌توان از شیشه‌ های دوجداره استفاده نمود که این پارتیشن‌ ها نیز می‌توانند برای صدا و صوت عایق مناسبی باشند.

شباهت های پارتیشن فریم دار و فریم لس

با توجه به تفاوت‌ های گفته‌ شده میان پارتیشن فریم دار و پارتیشن فریم لس، این ۲ پارتیشن دارای شباهت‌ هایی نیز با یکدیگر هستند که از جمله شباهت‌ ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • حفظ ارتباط کارمندان با یکدیگر

با استفاده از هر دو پارتیشن شیشه ‌ای فریم دار و پارتیشن شیشه ‌ای فریم لس جهت تفکیک سازی محیط داخلی ادارات، علاوه‌ بر ایجاد محیط شخصی برای کارمندان، آن ها می ‌توانند با سایر کارمندان دیگر نیز ارتباط داشته و همچنین مدیران و کارفرمایان نیز می‌توانند بر نحوه عملکرد آن ها تسلط داشته باشند.

  • عبور نور و صرفه‌جویی در انرژی

پارتیشن‌ های شیشه ‌ای فریم لس و فریم دار، به‌ راحتی می‌ توانند علاوه‌ بر نور مصنوعی، نور طبیعی را نیز از خود عبور داده و سبب صرفه‌جویی در مصرف انرژی شوند.

  • ایجاد نظم در محیط داخلی

هر دو این پارتیشن‌ ها با تفکیک سازی فضای داخلی به بخش‌ های گوناگون، سبب نظم دهی به محیط داخلی شده و بخش‌ هایی بسیار کاربردی و مجزا را به وجود می ‌آورند.

  • هزینه کمتر

با توجه به نکته ‌ای که در تفاوت میان پارتیشن فریم دار و فریم لس گفته شد، قیمت پارتیشن فریم دار نسبت‌ به پارتیشن‌ های فریم لس بالاتر بوده اما به‌ طور کلی استفاده از هر دو این پارتیشن ‌ها برای تفکیک سازی داخلی محیط اداره نسبت‌ به ساخت دیوار های ساختمانی بسیار کم‌ هزینه‌ تر و نیاز به زمان کمتری داشته و به‌ راحتی قابل بازسازی هستند.

در این مطلب تلاش شد به مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس به طور کامل و جامع پرداخته شود. شما عزیزان می‌توانید برای سفارش پارتیشن‌ های شیشه ‌ای فریم دار و فریم لس، با شرکت نوژن تماس گرفته و سفارش خود را توسط کارشناسان ما ثبت نمایید.

شرکت نوژن، طراح و تولید کننده انواع پارتیشن اداری و همچنین انواع میز و مبلمان اداری بوده و دارای طراحان بسیار خلاق، به‌ روز و با تجربه می ‌باشد. این مجموعه از باکیفیت‌ترین و مرغوب‌ترین متریال در ساخت محصولات خود استفاده کرده و آن ها را با مناسب‌ترین قیمت به مشتریان خود عرضه می‌ کند.

مشتریان عزیز می‌توانند جهت اطلاع از قیمت انواع پارتیشن اداری فریم دار و فریم لس با شماره تماس پنج رقمی 02158942 تماس حاصل نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *