یه محل کار شیک و راحت
پارتیشن MDF
پارتیشنMDF، یکی از انواع پارتیشن اداری است. پارتیشن MDF در دو حالت پارتیشن تک جداره و دو جداره تولید و عرضه می شود. MDF یکی از گزینه های مناسب برای تولید پارتیشن است. در این نوع پارتیشن ساختار و اسکلت پارتیشن از MDF می باشد و قطر ام دی اف آن معمولاً 16 میلی متر است با روکش لمینت و لبه های آن با PVC پوشانده می شود.
اتصالات پارتیشن های MDF معمولاً از رافیکس می باشد. این نوع پارتیشن تا ارتفاع 360 سانتی متر قابل اجرا می باشد و پارتیشن ها با ارتفاع کوتاه، نیمه بلند و تا سقف قابل اجرا هستند. این پارتیشن از نظر ساختاری بسیار مقاوم است و طول عمر بالایی دارند. یکی از نکات مهم در فضای اداری پارتیشن بندی مناسب است تا تمامی قسمت های اداری را از هم مجزا کند تا کارمندان از تنش و مزاحمت های بخش های دیگر و رفت و آمد در محیط در امان بوده و در آرامش کامل وظیفه خود را انجام دهند.
انواع پارتیشن ام دی اف
اصلی ترین متریال استفاده شده در طراحی و ساخت پارتیشن های ام دی اف، ورق های ام دی اف بسیار با کیفیت و مرغوب هستند. اما امکان استفاده از متریال های دیگری همچون شیشه و فلز و ترکیب آن ها با ورق های ام دی اف نیز در این پارتیشن ها وجود داشته و این پارتیشن ها علاوه بر متریال، دارای انواع دیگری نیز همچون پارتیشن ام دی اف تک جداره، پارتیشن ام دی اف دوجداره و پارتیشن ام دی اف جمع شونده هستند.
پارتیشن ام دی اف با شیشه
در طراحی این نوع از پارتیشن های ام دی اف، از شیشه های نشکن و با کیفیت به عنوان پنل اصلی استفاده شده و از ورق های ام دی اف به عنوان قاب به کار برده می شود. این پارتیشن ها بسیار مناسب برای محیط های اداری هستند و از نما و ظاهر بسیار شیک و منحصر به فردی نیز برخوردار می باشند.
پارتیشن ام دی اف با فلز
در طراحی و اجرای این نوع از پارتیشن های ام دی اف، از ورق های ام دی اف به عنوان پنل اصلی و از فلز به عنوان قاب و پروفیل به کار برده می شود. این پارتیشن ها قابل اجرا در مدل های تک جداره و دوجداره هستند و از کیفیت بسیار بالا و ظاهر بسیار شیک و زیبایی نیز برخوردار می باشند.
پارتیشن ام دی اف تک جداره
پارتیشن های ام دی اف تک جداره، به صورت قاب های یک تکه طراحی و ساخته می شوند و نسبت به پارتیشن های ام دی اف دوجداره، از وزن بسیار پایین تری برخوردار هستند. در ساخت این پارتیشن ها از یراق آلات و پروفیل های بسیار با کیفیت و مرغوبی استفاده شده و به صورت نیم قدم و تمام قد نیز قابل اجرا هستند.
ویژگی های پارتیشن تک جداره
در این پارتیشن اداری از فریم های خاصی برای فریم درب ها استفاده می شود تا نصب تجهیزات قفل و یراق آلات روی آن ها صورت بگیرد.
عمدتاً پارتیشن های تک جداره به شکل دهانه کامل شیشه می باشند اما بر روی شیشه ها امکان ساختن با پانل های سلولزی معلق روی شیشه ها محیا است.
مزیت های که می توان برای پارتیشن MDF تک جداره این موارد ثبت کرد شامل موارد زیر می باشد:
- وزن سبک
- نصب آسان و سریع
- دارا بودن قابلیت جابجایی آسان
- برخورداری از ویژگی نورگیر زیبا، دلباز و خاص
- مقاوم در برابر رطوبت و عامل های خارجی و خود ایستادگی
- تنوع در جنس و رنگ (جنس های ام دی اف، آلومینیوم، شیشه)
- دارا بودن قابلیت نصب کرکره
- جایگذاری راحت و آسان
پارتیشن ام دی اف دوجداره
پارتیشن های ام دی اف دوجداره، یکی از بهترین پارتیشن های به کار برده شده در محیط های اداری هستند و به دلیل خاصیت دوجداره خود، عایق بسیار مناسبی نیز در برابر صوت و حرارت می باشند. این پارتیشن ها نسبت به پارتیشن ام دی اف تک جداره، از وزن بالاتری برخوردار هستند و به طور معمول به صورت تمام قد طراحی و اجرا می شوند.
ویژگی پارتیشن دو جداره
پارتیشن دوجداره براي جلوگيري از مزاحمت هاي شنيداري و ديداري استفاده می شود. به منظور ایستایی، زیبایی و عایق صوتی و آکوستیک بودن این نوع پارتیشن، عمدتاً در پارتیشن دوجداره استفاده از شيشه هاي دوجداره مات به جاي پنل UPVC توصيه مي شود.
پارتیشن ام دی اف جمع شونده
این مدل از پارتیشن های ام دی اف برخلاف پارتیشن های ام دی اف ساده، دارای قابلیت تاشو و جمع شونده هستند و بسیار مناسب برای محیط های اداری با متراژ و فضای کم تر می باشند. همچنین این پارتیشن ها دارای تنوع گسترده ای در طرح و رنگ می باشند و به صورت نیم قدم و تمام قد نیز قابل اجرا هستند.
مزایا و معایب پارتیشن ام دی اف
از جمله مزایای استفاده از پارتیشن ام دی اف، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- پارتیشن های ام دی اف نسبت به سایر پارتیشن ها، بسیار ارزان تر هستند و بنابراین از لحاظ هزینه بسیار اقتصادی تر از سایر پارتیشن ها جهت تفکیک سازی محیط می باشند.
- پارتیشن های ام دی اف دارای تنوع بسیار گسترده ای در طرح و رنگ هستند و قابل اجرا با تمامی طراحی دکوراسیون های داخلی می باشند.
- این پارتیشن ها به صورت سفارشی تولید و اجرا می شوند و وزن کلی آن ها نسبت به سایر پارتیشن ها بسیار کم تر است.
- مقاومت پارتیشن های ام دی اف در برابر نفوذ نم و رطوبت، حریق و آتش سوزی و غیره بسیار مناسب بوده و عایق مناسبی نیز در برابر صوت هستند.
- حمل و نقل و جا به جایی پارتیشن های ام دی اف بسیار راحت تر است.
از جمله معایب پارتیشن های ام دی اف می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- عدم مقاومت مناسب در پارتیشن های ام دی اف به دلیل استفاده از متریال و یراق آلات نامرغوب
- استحکام کم تر این پارتیشن ها در مقایسه با پارتیشن های فلزی
دلیل استفاده از MDF در ساخت پارتیشن چیست؟
- ام دی اف ها دارای سطوح صاف و یکدست می باشند
- ام دی اف ها قابلیت هایی همچون ماشین کاری، ابزار زنی و سمباده زنی دارند
- پروفیل دانسیته همگن و یکنواختی در ام دی اف وجود دارد
- در ام دی اف روسازی های مختلفی اعم از روکش های چوبی، روکش های غیرچوبی و رنگ آمیزی و… وجود دارند
- ابعاد ام دی اف در مقابل فشرده شدن دارای مقاومت بالایی است
- لبه های صاف ام دی اف قابلیت شکل پذیری را دارند
- در ام دی اف معاب چوب وجود ندارد
- ام دی اف آن قدری زیبا می باشد که حالات های آن شبیه به چوب های زیبا و نرم می است
- ام دی اف دارای قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای است.
سفارش و نصب پارتیشن ام دی اف
همان طور که گفته شد پارتیشن های ام دی اف، بر اساس نوع تفکیک سازی، متراژ محیط، درخواست کارفرما و غیره به صورت کاملاً سفارشی طراحی و تولید می شوند و از تنوع بسیار گسترده ای نیز در طرح و رنگ برخوردار هستند.
شرکت پارتیشن اداری نوژن، در زمینه طراحی، تولید، اجرا و نصب پارتیشن های اداری دارای سال ها تجربه بوده و با بهرهمندی از تیم بسیار متخصص و با تجربه خود، انواع پارتیشن های اداری به ویژه پارتیشن های ام دی اف را به طور کاملاً حرفه ای نصب و اجرا می نماید. بنابراین شما می توانید انواع پارتیشن ام دی اف را در کیفیت های بسیار بالا و قیمت مناسب و مقرون به صرفه، از مجموع نوژن سفارش داده و با بهرهمندی از خدمات تخصصی تیم اجرایی آن، پارتیشن های ام دی اف را نصب و اجرا نمایید.